Historie

  • Missing Links arbeider i dag som tidligere stort sett med eget materiale. Og lytter man på hva som ellers serveres så er musikken  uten tvil helt tidsriktig. Røttene kommer naturlig nok fra 60talls rock/blues/rythm&blues. Missing Links anno 2017 jobber seriøst med / innen musikk.  2 av original besetningen er med i dagens Missing Links.
  •  
  • Bandet består av:

Erling Mylius: vokal og gitar        Tidligere Missing Links, Difference, Leif Sonells, Trawellin Strawberries

Snorre Tømmerås: gitar, sang   Tidligere Missing Links, Difference og Trio Grande.

Asle Risan: vokal og bass.      Tidligere Umbrilla Circle Lane, Snoopy, Real Young, Citadel (LP700 riff).

Dag E. Kittilsen: Trommer. Profilert trommeslager

  • ‘Missing Links’ ble dannet i 1965. De satset på å spille R&B, eller Soul-Beat som de valgte å kalle sin egen stil. Repertoaret besto av låter fra bl.a. ‘Rolling Stones’, ‘Kinks’ og ‘Small Faces’ men først og fremst selvskrevet materiale.
    I 1966 vant gruppa NM i Rock i Oslo. De dro litt senere som profesjonelle til Sverige med hovedsete i Stockholm.  I 1967 var Snorre Tømmerås / Erling Mylius med på å starte Difference.
  • I forbindelse med ’Trøndersk Veteranmesterskap” i 60-talls pop/rock i 1998 kom Missing Links sammen igjen. Her gjorde gruppa igjen rent bord i konkurranse med mange andre kjente ’Trønderband’. Premiesummen ble brukt til innspilling av CD’en ’Roots 66/99’, som fikk god omtale.

Asle Risan og Dag E. Kittilsen som er de nyeste medlemmene er med på å gjøre Missing Links til et Rock/Bluesband med røtter i 60tallet.